רכיבים לבצק
100 מ"ל יוגורט יווני 10% (כ-100 ג')
200 ג' קמח שקדים
קורט מלח
הכנת הבצק
1. מערבבים את היוגורט, קמח השקדים וקורט המלח עד לקבלת בצק אחיד.
2. עוטפים בניילון או מכסים במגבת, ומניחים במקרר לנוח כחצי שעה.
3. מוציאים, מחלקים ל8 כדורים שווים.
4. מכל כדור מרדדים בין שני ניירות אפייה
5. קורצים עיגולים מדויקים עם חותכן, מניחים על תבנית אפייה.
מילוי
100 ג' מוצרלה מגורדת
1 כף גבינת שמנת
1 ביצה (למריחה/לשים פנימה לפי הטעם)
הרכבת המילוי ואפייה
1. מערבבים מוצרלה עם כף גבינת שמנת; אם רוצים, תבלו במעט פלפל שחור או עשבי תיבול.
2. מניחים כמות מתאימה מהמילוי על חצי מהעיגול, סוגרים וחותמים היטב.
3. מברישים בביצה טרופה, אופים בחום בינוני עד שהבצק מזהיב והמוצרלה נמסה.
כ- 6 גרם פחמימה ליחידה

