לערבב בקערה:
75 גרם קמח שקדים,50 גרם חמאה רכה
3 כפות אבקת סוויטאנגו, גרידת לימון,
לשטח ב2 בתבניות פאי קטנות
לאפות בחום 160 דקות כ10 דקות.
מילוי
להקציף 200 מ"ל שמנת 38% טרה,
בכוס נפרדת לשים כפית ג'לטין ולהמיסה במים חמים,להוסיף לשמנת שהוקצפה,
להוסיף גרידת לימון,כף מיץ לימון,2 כפות אבקת סוויטאנגו
[contact-form][contact-field label="שם" type="name" required="true" /][contact-field label="אימייל" type="email" required="true" /][contact-field label="אתר" type="url" /][contact-field label="הודעה" type="textarea" /][/contact-form]
לאפות שוב בחום 160 מעלות כ 10 דקות.
במחבת לקלות
שבבי קוקוס ושבבי שקדים לפזר מעל להכניס למקרר