תחתית
לשים בקערה
1.5 כוס אוניברסלית קמח שקדים
100 גרם חמאה מומסת ,15 טיפות סוכרלוז נוזלי, תמצית וניל
ליצור בצק ולשטח בתבנית מרובעת על נייר אפיה ולאפות בחום 170 מעלות כ15 דקות עד להשחמה קלה ולקרר
חלק שני:
להמיס על אש קטנה 7 תותים חתוכים דק 15 טיפות סוכרלוז ,כפית מי ורדים …עד לצמצום ..ואז לטחון בבלנדר מוט…
לשטח על השכבה הראשונה.
שכבה שלישית :
במחבת לקלות 50 גרם קוקוס טחון ו50 גרם קמח שקדים עם 10 טיפות סוכרלוז וקורט קינמון …
יאממממ