לערבב בקערה
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות חמאת קוקוס
3 ביצים
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
75 גרם שוקולד 85% שהומס במיקרו כ30 שניות
לשטח בתבנית 24 קוטר לאפות בחום 170 מעלות כ20 דקות, ולקרר.
ציפוי
להמיס 50 גרם שוקולד 85% לובקה עם רבע כוס חלב סויה לייט 10 טיפות סוכרלוז נוזלי
למרוח על העוגה ומעל לפזר פיסטוקים טחונים…
עוגת שוקולד אגוזים פרווה דל פחמימה
previous post
5 comments
האם אפשר להחליף בשוקולד לינדט 85%?
האם ניתן להחליף בשוקוד לינדט 85%?
כן
טעים
איזה כיף