2 כפות חמאת שקדים
ביצה אחת ,קורט מלח הימאליה
לערבב הכל טוב למרקם חלק ולשטח על נייר אפיה דקיק,לאפות כ10 דקות,ברגע שמתקרר לחתוך לרצועות.
ליצוק במחבת כף שמן זית ,שן שום כתושה,פלפל שחור,להוסיף
100 גרם עגבניות מרוסקות מוטי,קורט מלח,חוויג,להוסיף את רצועות הפסטה.
במחבת נוספת להקפיץ את ההודו/בשר קצוץ עם בצל מלח הימאליה וחוויג..
ליצוק בצלחת את הפסטה ומעל לפזר את ההודו/בשר הקצוץ
יאמיייי…
פסטה בולונז דלת פחמימה
previous post