להמיס במיקרו כ40 שניות
1.5 כוסות מוצרלה/צהובה מגורדות
2 כפות גבינת שמנת ..
קורט מלח הימאליה
להעביר לקערה
להוסיף 2 כוסות קמח שקדים ,ביצה
כפית וחצי אבקת אפיה 2 כפות פסיליום בהתחלה לערבב ואחכ ללוש לבצק ..
לעבוד עם ידיים לחות ליצור נקניק ולעשות קשר.
לפזר מעל שומשום /פרג /גרעיני חמניה
לאפות 170 מעלות כ15-20 דקות
לחמניית קשר גבינה פסיליום
previous post
5 comments
שלום גולדי,
האם ניתן להמיר את הפסיליום בסיבי בנפייבר?
תודה
כן
מה התחליף לחימום במיקרו? (אני לא מחזיקה מיקרו) תודה
על אש קטנה
היי גולדי,
כמה לחמניות יוצאות?
כמה גרם פחמימה לכל הכמות?
תודה
מיכל