בצק
100 גרם שוקולד 85%
70 גרם חמאה
2 ביצים
200 גרם קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס
15 טיפות סוכרלוז
תמצית אייריש קרים
מילוי
250 מל שמנת 38% טרה
50 גרם שוקולד 85%
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
תמצית וניל
אופן הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרו כ40 שניות, להוסיף את כל שאר החומרים,לערבב היטב לשים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לשטח ולקרוץ עיגולים (מהעודפים ליצור עוגיות בנפרד) לאפות כ7-10 דקות בחום 170 מעלות ,להוציא ולקרר.
מילוי
להמיס את השוקולד במיקרו כ20 שניות להקציף את השמנת לקצף יציב להוסיף את השוקולד המומס ואת הממתיק.
על העוגיות להניח כף מוס ומעל להניח עוגיה נוספת לסדר בקופסא ולמקפיא .
בתיאבון