בצק
100 גרם שוקולד 85%
70 גרם חמאה
2 ביצים
200 גרם קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס
3 כפות אבקת סוויטאנגו
תמצית אייריש קרים
מילוי
250 מל שמנת 38% טרה
50 גרם שוקולד 85%
2 כפות אבקת סוויטאנגו
תמצית וניל
אופן הכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו כ40 שניות, מוסיפים את כל שאר החומרים,מערבבים היטב לשים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לשטח ולקרוץ עיגולים (מהעודפים ליצור עוגיות בנפרד) אופים כ7-10 דקות בחום 170 מעלות ,מוציאים ומקררים.
מילוי
ממיסים את השוקולד במיקרו כ20 שניות מקציפים את השמנת לקצף יציב מוסיפים את השוקולד המומס ואת הממתיק.
על העוגיות מניחים כף מוס ומעל מניחים עוגיה נוספת מסדרים בקופסא ולמקפיא .
בתיאבון