חומרים
100 גרם שוקולד 85%
100 גרם חמאה
גרידת תפוז
כף חמאת שקדים
3 ביצים
תמצית אייריש קרים
4 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה
להמיס את השוקולד והחמאה כ50 שניות במיקרו להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב לשטח בתבנית אינגליש לאפות כ25 דקות ב170 מעלות ..
חומרים
100 גרם שוקולד 85%
100 גרם חמאה
גרידת תפוז
כף חמאת שקדים
3 ביצים
תמצית אייריש קרים
4 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה
להמיס את השוקולד והחמאה כ50 שניות במיקרו להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב לשטח בתבנית אינגליש לאפות כ25 דקות ב170 מעלות ..
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
3 comments
אפיתי אותה אתמול והיא קלה וטעימה מאוד. תודה. רק שאלה מה הקישוט שמעל העוגה ? האם זה תפוז ? איילת
כן פיזרתי גרידת תפוז ואגוזים קצוצים
לא צריך לשמן מעט את התבנית עם חמאה לפני שמכניסים את הבלילה לתבנית? היא יוצאת בלי בעיה?
אפשר להכפיל כמויות כדי להכין עוגת יום הולדת?