חומרים
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות שמן קוקוס
200 גרם קמח שקדים
15 טיפות סוכרלוז/3 כפות סוויטאנגו
כפית תמצית וניל/אייריש/תפוז
אופן הכנה
ממיסים השוקולד עם השמן קוקוס
מוסיפים את שאר החומרים
מניחים מהעיסה על נייר אפיה יוצרים עיגולים
אופים כ10-15 דקות בחום 170-180 מעלות
מקררים ומאחסנים בקופסא אטומה …
הן מוצלחות וטעימות בצורה יוצאת דופן
ניתן ליצור מהן עוגיות סנדויץ ניתן ליצור מעין עוגילידה
בהצלחה❤
מחכה לתגובות
16 comments
הי
לכמה עוגיות המתכון ? ובערך מה כמות השומן מבחינת ערכים
יצאו כ20 עוגיות …
תכניסי באנלייזר מתכון תקבלי תשובה לערכים תזונתיים
סליחה על בורותי .
האנלייזר ?
( גם אני חדש ומתלמד …)
לכתוב בגוגל אנלייזר מתכון …להיכנס ודם להכניס את כל המתכון
שלום גולדי,
קודם כל תודה רבה על האתר היעיל והמקסים.
אני רק עכשיו נכנסת להתמודדות הזו – ורציתי לשאול האם את מכירה שוקולד מומלץ 85% שהוא גם בכשרות מהודרת?
תודה!
יודעת שלובקה כשר אבל לא יודעת סוג כשרות
האם סוכרלוז נוזלי שנמצא בסופר הוא תקני?
כן
אין לו טעם לוואי כמו הסטיביה?
לא
היי, משום מה יצא לי נורא חולי , אין אפשרות אפילו ליצור עיגולים , זה ממש כמו חול. יש סיכוי שחסר משהו במתכון?
לא
תוסיפי שמן קוקוס
לאחר האפייה יצאו עוגיות שברגע שנוגעים בהן הן מתפוררות ואינן אכילות. מה מקשר בין המרכיבים?
לעשות אותם קטנות ולתת לזה להתקרר לפני שמוציאים …נשארות שלמות
אני הוספתי ביצה כי זה יצא לי פירורי מדי הבצק ועם הביצה זה יצא מושלם
תודה על המתכונים המושלמים שלך