בצק
כוס וחצי קמח שקדים
כף חמאת שקדים
6 כפות שמן קוקוס
כף ממרח שוקולד סוויטאנגו
3 כפות אבקת סוויטאנגו
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים ולשים אותם לבצק
יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפיה פוחסים עם כפית ויוצרים גומה
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ10 דקות עד להשחמה , מקררים ובעזרת כפית מניחים בגומה מעט ממרח שוקולד סוויטאנגו
רק לאחר התקררות ניתן להוציא מהתבנית
אהבתם את המתכון ? תכתבו לי
6 comments
לא הבנתי האם את ממרח השוקולד שמים בבצק או אחכ כמילוי?
גם וגם
המתכון מעולה תודה על השיתוף
תודה על התגובה 🤩
"ה" קינוח הכי הכי טעים ❤ אלופה את!!!
זה לגמרי שלמות בקרוב יהיו עוד מתכוני שוקולד