שכבה ראשונה
רבע כוס קרם קוקוס
כף ציה
כפית אבקת סוויטאנגו
שכבה שניה
3 אגוזי מלך כתושים
כף קוקוס טחון
חצי כפית אבקת סוויטאנגו
שכבה שלישית
2 תותים / 5 אוכמניות/ 5 דובדבנים
אופן הכנה
שכבה ראשונה
מערבבים ושמים במקרר כשעתיים
שכבה שניה
מניחים על שכבת הציה את חומרי השכבה השניה
שכבה שלישית
מניחים עח השכבה השניה
אופן הגשה בכוס בתיאבון אם אהבתם תעשו לייק שאדע
1 comment
במידה ונוטלים מדללי דם כמו אספרין, כומדין עדיף לא להשתמש בצ’יה שגם מדלל דם
ענת אורנשטיין