חומרים:
3 ביצים
4 כפות אבקת סוויטאנגו
כוס וחצי (150 גרם )קמח שקדים
כפית גדושה אבקת אפיה
2 כפות חלבה פיסטוק סוויטאנגו
3 כפות שמן קוקוס
3/4 כוס קרם קוקוס ארוי די
100 גרם שקדים פרוסים
כפית קינמון
אופן הכנה:
מקציפים 3 ביצים עד לבלילה בהירה
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אותם בתנועות עירבוב
מוסיפים לבלילה חצי כוס קרם קוקוס ארוי די
ואת השמן ..
עיסת חלווה:
בקערה נוספת מערבבים 2 כפות חלווה
סוויטאנגו עם רבע כוס קרם קוקוס
הרכבת העוגה:
מניחים נייר אפיה בתבנית אינגליש
שמים חצי מכמות העיסה מעל שמים את
עיסת החלווה ומעל את החצי הנוסף
בעזרת כף מערבבים בתוך התבנית את העוגה
מפזרים מעל את השקדים הפרוסים ומעל קינמון
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות
כ30 דקות אפיה בתנור תוכנית טורבו עד להשחמה.
עוגת וניל חלבה פיסטוק קיטו/דלפ
previous post
2 comments
יקירתי,שנה טובה וחתימה טובה.
שתבורכי,תודה
שנה טובה וגמר חתימה טובה 💜