פרסבורגר פרג הוא אחד המאפים הקלאסיים והאהובים, ועכשיו תוכלו ליהנות ממנו בגרסה קיטוגנית מפנקת, מבלי לוותר על הטעם הממכר! עם בצק עדין ומלית פרג עשירה, המתכון הזה מביא לכם את השילוב המושלם בין מסורת לבריאות – מתאים לכל מי שמחפש פינוק מתוק שמשתלב בתזונה דלת פחמימה.
מלית פרג:
100 גרם פרג טחון
1/3 כוס חלב קוקוס
3 כפות פודינג וניל סוויטאנגו
רבע כוס שמן קוקוס
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כפית גרידת לימון
הכנה:
מחממים חלב קוקוס , מוסיפים שמן קוקוס , פרג, שקדים, גרידת לימון ווניל. מערבבים עד למרקם סמיך. ( ניתן להחליף שמן בחמאה מומסת)
בצק קיטוגני:
1.5 כוס קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס
כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1/4 כוס שמן קוקןס
3 כפות פודינג סוויטאנגו
1/4 כוס מים
הכנה:
מערבבים חומרים יבשים, מוסיפים רטובים ולשים לבצק. מרדדים בין ניירות אפייה.
הרכבה ואפייה:
מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפיה
מורחים את המלית על הבצק, מגלגלים לכרוכית , אופים ב-180 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה.
סה"כ כ26 גרם פחמימה לכל המאפה – חילקתי ל10 כלומר כל םרוסה 2.6 גרם פחמימה וזה טעים כל כך
פרג או שאתה אוהב או שלא … אני אוהבת ♡