חומרים:
3 חצאי דפי נורי (סה"כ 1.5 דפים)
400 גרם כרובית סנפרוסט – חוממה במיקרוגל 10 דק', סחוטה היטב, טחונה עם מלח
50 גרם ירקות פרוסים דק (סה"כ: גזר, קולורבי, כרוב אדום יחד)
100 גרם מלפפון – רצועות
120 גרם סלמון מעושן
אופן הכנה:
1. רפדו תבנית אינגליש בניילון נצמד. הניחו בתחתית חצי דף נורי.
2. סדרו שכבות לפי הסדר:
חצי מכמות הפירה
חצי מכמות הירקות
חצי מהמלפפון
חצי מכמות הסלמון
חצי דף נורי נוסף
שארית הפירה
שאר הירקות
שאר המלפפון
שאר הסלמון
סגרו עם חצי דף נורי שלישי
3. לחצו מעט. כסו והכניסו למקרר שעה לפחות.
לחיתוך מדויק: הקפאה קלה 30–45 דקות וחיתוך בסכין חדה.
רוטב
כף חמאת בוטנים
כף מייפל וולדן פארמס אפס פחמימה
#הכלזהבמתכוניםדלפקיטו
#הכלזהבמתכוניםדלפ
#קיטוגולד
סושי דלפ קיטו
previous post