בצק שוקולד
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
50 מל חלב קוקוס
(ניתן במקום שמנת מתוקה 38%)
2 כפות סוויטאנגו
טיפונת תמצית וניל
ממיסים הכל במיקרו , מוסיפים 100 גרם קמח שקדים מערבבים היטב ומשטחים בין 2 ניירות אפיה
תערובת פיסטוק ואגוזי מלך
מערבבים בקערה 50 גרם פיסטוק טחון דק 50 גרם אגוזי מלך טחון דק (מטחנת קפה) 50 מ"ל חלב קוקוס 2 כפות סוויטאנגו משטחים על החלק הראשון
ומגלגלים בעזרת הנייר אפיה..
מכניסים למקפיא למספר דקות מוציאים וחותכים
לפרוסות
previous post
7 comments
שוקפיסטוק-
מצטער על הבורות.
לא הבנתי.
לא אופים?
האם השמנת מתוקה היא המילויי בו נשתמש לאחר שיטוח שאר החומרים?
האם אפשר להוסיף כמה פחממות בכל מתכון
הבנת…לא אופים .
שמנת מתוקה אין במתכון …יש חלב קוקוס ושמים אותו ב2 העיסות…
את המתכון כולו ניתן להכניס לאנלייזר מתכון
על מנת לדעת כמות פחמימה
תודה על המתכון!
שומרים במקפיא או במקרר?
במקרר
הי
הטם ניתן להחליף חלב קורוס בנוזל קוקוס?
לא