לערבב בקערה:
100 גרם קמח שקדים,
5 כפות שמן קוקוס , כף חמאת בוטנים
3 כפות אבקת סוויטאנגו
ליצור בצק לשטח 3/4 ממנו בתבנית מלבנית את ה1/4 הנותר לאפות -לאחר האפיה לפורר אותו
מלית:
100 גרם שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו
מומס 40 שניות במיקרו עם 150 מ"ל קרם קוקוס
ביצה
2 כפות אבקת סוויטאנגו
לערבב הכל ביחד ולשטח על הבצק.
מעל לפזר את הפירורי בצק
לאפות בחום 180 מעלות כ15-20 דקות
כ50 גרם פחמימה לכל העוגה.
בתיאבון.