לערבב בקערה:
100 גרם קמח שקדים,
100 גרם חמאה( אפשרי טחינה במקום)
2 כפות קמח קוקוס
,כף אבקת קקאו,
3 כפות אבקת סוויטאנגו
ליצור בצק לשטח 3/4 כמות בתבנית פאי
מלית:
100 גרם שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו
מומס 40 שניות במיקרו עם 125 מ"ל קרם קוקוס
125 מ"ל שמנת מתוקה טרה 38%
( לפרווה ניתן להחליף בקרם קוקוס)
2 כפות אבקת סוויטאנגו
לערבב הכל ביחד ולשטח על הבצק.
לאפות בחום 180 מעלות כ20 דקות
לפורר מעל המלית ולהכניס שוב לתנור כ 10 דקוות.
כ90 גרם פחמימה לכל העוגה.
בתיאבון.