מתכון שמקורו
https://www.wholesomeyum.com/recipes/low-carb-bagels-with-almond-flour-keto-gluten-free-5-ingredients/
הגירסא שלי לבייגל…
להמיס במיקרו כ40 שניות
1.5 כוסות מוצרלה/צהובה מגורדות
2 כפות גבינת שמנת ..
קורט מלח הימאליה
להעביר לקערה
להוסיף 2 כוסות קמח שקדים ,ביצה
כפית וחצי אבקת אפיה בהתחלה לערבב ואחכ ללוש לבצק ..אם עדיין דביק להוסיף עוד טיפונת קמח שקדים…
לחלק לכמות הבייגל שרוצים..
וליצור עיגולים עם ידיים לחות.. לפזר מעל שומשום /פרג /גרעיני חמניה
170 מעלות כ15-20 דקות
14 comments
היי גולדי , זוכרת אותך , הייתי איתך מתכתבת בוואטסאפ ונתת לי המון מתכונים , אך אין לי יותר אותם , הפלאפון טבע ואיתו הכל , אשמח להיות פה איתך שוב
כל המתכונים בבלוג
אני עוקבת אחרי כל הפוסטים שלך מכינה המון דברים בהשראתך. ומאוד נהנית ממך. תודה שושי סלע 0523491873. וכן, נרשמתי לאתר שלך. 🙂
מעונינת להצטרף
אשמח להצטרף
היי מיכל …למה תרצי להצטרף?
הי גולדי
כמה בייגלים יוצאים בערך? וכמה גרם פחמימה יש במתכון?
תודה רבה
פחמימה לבדוק בפוד דיקשנרי- 7 בייגלס
גבינת שמנת- הכוונה לשמנת למריחה?
אם ממיסים במיקרו את הגבינת מוצרלה יחד עם הגבינת שמנת?
כן וכן
הכל נראה מעולה. ולדעת שזה גל פחמימה מגניב ביותר
תודה על המשוב 😍
האם השתמשת בבמתכון בכוס אוניברסלית?
כן תמיד