עלי לזניה
לערבב בקערה קטנה היטב
2 ביצים
3 כפות חמאת שקדים
קורט מלח
לשטח ב6 תבניות אינגליש קייק מקרטון שכבה דקה ניתן לאפות כל תבנית במיקרו כדקה או לחילופין לאפות כ5 דקות בתנור…
מילוי
לשים בקערה
250 גרם קוטג' 9%
100 מ"ל שמנת חמוצה
100 גרם פטה מגורדת
100 גרם מוצרלה מגורדת
2 ביצים ,מלח,פלפל שחור..
לערבב היטב..
לשים עלי לזניה
מעל לשטח רסק מוטי מתובל במלח פלפל ושום כתוש מעל לשטח 1/3 מהעיסה
מעל לשים שוב עלי לזניה שוב רסק מעל שוב עיסה
לאפות בתנור בחום 170 מעלות כ30 דקות
עד להשחמה
לזניה דלת פחמימה עם רסק מוטי
previous post
2 comments
**
תחפש בפייסבוק הכל זהב מתכונים ושיטת הדל פחמימה