חומרים:
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות חמאת בוטנים
כף חמאת קוקוס
10 טיפות סוכלוז
כפית תמצית תפוז
אופן הכנה:
להמיס שוקולד במיקרו כ20-30 שניות לשטח על נייר אפיה לפזר מעל את החמאות ועם מזלג ליצור את צורת השיש להניח במקפיא כ10 דקות
חומרים:
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות חמאת בוטנים
כף חמאת קוקוס
10 טיפות סוכלוז
כפית תמצית תפוז
אופן הכנה:
להמיס שוקולד במיקרו כ20-30 שניות לשטח על נייר אפיה לפזר מעל את החמאות ועם מזלג ליצור את צורת השיש להניח במקפיא כ10 דקות
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
1 comment
מדהים