כוס קמח שקדים
ביצה
2 כפות חמאת בוטנים
10 טיפות סוכלוז
כף שומשום
אופן הכנה:
לערבב הכל בקערה לשטח בין 2 ניירות אפיה ולקרוץ עיגולים לאפות בחום 170 מעלות כ10 דקות ..
ניתן להכין מהן עוגיות סנדויץ ובאמצע להכין קרם בוטנים מילוי 1 -כף חמאת בוטנים 2 כפות שמנת מתוקה 38% לערבב ולמרוח
מילוי 2-להמיס 50 גרם שוקולד 85% עם 25 מל שמנת מתוקה לערבב ולמרוח
בהצלחה
2 comments
מה יחס ההמרה של טיפות הסוכרלוז? כמה אמורים לשים אם זה ממתיק חלופי אחר באבקה?
*זורקת רעיון – לפרסם באחר שלך טבלת המרות לתחליפי סוכר 🙂
יש בספר המרות …
5 טיפות שוות ל1 כף סוויטאנגו