נתקעתם בלי לחם ואתם מרגישים שאתה חייבים
לא התארגנתם מראש ואתם גם נטולי כוח
אז הנה פיתרון הקסם שלכם
2 כפות טחינה גולמית
ביצה
טיפונת מלח
עירבוב טוב
2 תבניות סיליקון אישיות
משטחים בתבניות מעל קצת גבינה מגורדת
7 דקות אפיה ב170 מעלות
ויש לכם 2 לחמניות שוות
ל2 הלחמניות יחד משהו כמו 4 גרם פחמימה
10 comments
אשמח להכיר את המתכונים שלך
בתחתית העמוד יש אפשרות להירשם ולקבל עדכון כל פעם שיוצא מתכון חדש מעבר לכך תיכנסי לבלוג
http://www.hakolzahav.co.il
שלום גולדי, שמי נורית מדימונה. לפני כחודש התחלתי ליישם את הדיאטה דלת הפחמימות שהומלצה לי ע"י הדיאטנית של מרפאת הסכרת בביה"ח "סורוקה" שבב"ש. (אני יותר מ12 שנים סכרתית והערכים שלי לא ממש טובים) עם הזמן גיליתי את המתכונים שלך ואף רכשתי את הספר שבו את מפרטת ומסבירה על המתכונים וגם על עצמך. אשמח להתעדכן דרך המייל על מתכונים חדש שיוצאים וגם על טיפים נוספים המיועדים לסכרתיים. תודה יקירתי ויום טוב, נורית
את צריכה פשוט להירשם עם מייל
מתכונים נהדרים
תודה רבה ❤
האם בספר שלך רשום כמה פחמימות עבור כל מתכון?
כן וגם כמות המנות
תודה למתכון הטעים :
הכנתי עם ממרח שקדים במקום טחינה ,כי זה מה שהיה לי,
הוספתיכ פית גרעיני חמניה.
ויצאה לחמניה טעימה מאוד.
יופי של מתכון קל להכנה ומש מוצלח.