חומרים
100 גרם קוקוס טחון
50 גרם שברי אגוזי מלך
50 גרם שברי שוקולד 85%
100 מל חלב קוקוס
3 ביצים
3 כפות סוויטאנגו= 15 טיפות סוכרלוז נוזלי
כפית תמצית וניל טהורה
כפית אבקת אפיה
קורט קינמון
אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את החומרים הנוספים משטחים על נייר אפיה בתבנית אינגליש
מעל מפזרים קינמון
אופים כ25 דקות בחום של כ180 מעלות עד להשחמה
12 comments
הי גולדי,
אם אין לי סוויטאנגו. איך ניתן להמתיק?
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
שלום גולדי הכמות של השוקולד לא ברורה – מהי הכמות הנכונה?
ושוב תודה על כל המתכונים המיוחדים!
50 גרם
במה אפשר להחליף את הקמח קוקוס והחלב קוקוס?
קמח שקדים- יחס כפול ואפשרי להחליף לשמנת מתוקה 38%
אפשרי להפוך גם למאפינס?
כן
אפשר להחליף את הסוכר בסילאן?
אין פה סוכר זה דל פחמימה לסוכרתיים