חומרים
200 גרם מוצרלה מגורדת
כוס חלב סויה לייט
2 ביצים
4 כפות סוויטאנגו
כוס וחצי (150 גרם) קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
פירות יער /שברי אגוזים/ קינמון/ שוקולד מומס
אופן הכנה
שמים בבלנדר את כל החומרים מערבבים לעיסה חלקה
מניחים את העיסה בתבנית שקעים סיליקון ומעל מפזרים פירות יער/ שברי אגוזים/ שברי שקדים/ קינמון
אופים כ25 דקות 180 מעלות
ממיסים שוקולד 85% ומפזרים מעלה
4 comments
יש לי שאלה לגבי המתכון – בתמונה זה נראה אפוי,בהוראות לא כתוב.
אופס כבר מעדכנת
נראה לי שחסר ביצים במתכון לא?
צודקת 2 ביצים עודכן