בצק שוקולד
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
50 מל חלב קוקוס
(ניתן במקום שמנת מתוקה 38%)
2 כפות סוויטאנגו
טיפונת תמצית וניל
ממיסים הכל במיקרו , מוסיפים 100 גרם קמח שקדים מערבבים היטב ומשטחים בין 2 ניירות אפיה
תערובת קוקוס
מערבבים בקערה 100 גרם קוקוס 100 מ"ל חלב קוקוס 2 כפות סוויטאנגו משטחים על החלק הראשון
ומגלגלים בעזרת הנייר אפיה..
מכניסים למקפיא למספר דקות מוציאים וחותכים
לפרוסות …
מאחסנים בקופסא אטומה ושומרים במקרר
6 comments
גולדי המהממת! תודה על המתכונים שלך!
יש דרך להחליף את הקוקוס במשהו?
שברי אגוזים / שברי שקדים/ שברי בוטנים
הי גולדי,הכוונה לקמח קוקוס ?
לא
תודה על מתכון טעים ומותר.והכי חשוב שהוא כל להכנה.!!!!
בשמחה רבה תודה לך על השיתוף ♥️