בצק
150 גרם גבינה צהובה שמנה/מוצרלה
150 גרם קמח שקדים
קורט מלח הימאליה
תערובת
125 גרם קוטג 9%
200 גרם מוצרלה מגורדת
ביצה
ממיסים כ30 שניות במיקרו מחלקים את הבצק לשניים ומשטחים ל2 עיגולים בגודל התבנית מניחים פיסת עיגול על נייר אפיה בתבנית…
מעל שמים את התערובת ומעל התערובת שמים את עיגול הבצק הנוסף מעל מפזרים שומשום
אופים בתנור/טוסטר אובן בחום 160-170 מעלות כ15 דקות
2 comments
הי נכנסתי פעם ראשונה לפוסטים יש בעיה בהכנת המתקון ההסברים לא כל כך ברורים את רושמת 2 או 3 פריטים לאחר מכן את רושמת יש להמיס במיקרו
ואז ממשיכה עם פריטים נוספים לא ברור צורת ההכנה של המתקון בהרבה מקומות לא ממש ברורה
אלא הצלחתי להבין.
תודה
תהיי ממוקדת …מה מהדברים לא ברור ואמקד אותך …אם רשמתי 2-3 פריטים ומתחת להמיס זה אומר להמיס את הפריטים המדוברים שרשומים מעל …