150 גרם קמח שקדים
50 גרם שומשום
כף פרג
ביצה
1/4 כוס שמן זית
מלח
מערבבים הכל לבצק מכינים עיגולים חלולים כמו כעכים ואופים כ180 מעלות עד שמשחים.
טעים יותר מהמקור 
150 גרם קמח שקדים
50 גרם שומשום
כף פרג
ביצה
1/4 כוס שמן זית
מלח
מערבבים הכל לבצק מכינים עיגולים חלולים כמו כעכים ואופים כ180 מעלות עד שמשחים.
טעים יותר מהמקור 
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
20 comments
אפשר משהו במקום הפרג? גם אין לי וגם לא אוהבת
בטח …לא חייבים אפשר קצח או קצת יותר שומשום
מה הכמות של המלח?
קורט
האם יש קמחים נוספים שאפשר להשתמש בהם חוץ מקמח שקדים?
קמח קוקוס/ פשתן טחון/ קמח שומשום וניתן לטחון אגוזים למרקם קמח
הבצק צריך לצאת נוזלי ודביק ? איך מעצבים את הצורה ?
תוסיפי קמח שקדים ממש לא נוזלי
כמה מותר לאכול? האם מתאים כנשנוש א. ביניים ליד התה?
אין ארוחות ביניים צמוד לארוחה 1-2
הזמנתי לחם פישתן ,קיבלתם את ההזמנה?
חיים
זה לא חנות להזמנות
אפשר להשתמש בחמאה במקום שמן זית ?
אפשרי אבל לא בהכרח יתן את הקריספיות הרצויה
כמה זמן לאפות ובאיזה חום?
25 דקות 170 מעלות … ולפעמים גם יותר עד להשחמה
עוגיות עבאדי יצאו מעולה שמתי קצח במקום פרג.תודה לך
מעולה גמר חתימה טובה
האם אפשר ביצה במקום שמן הזית? אם כן כמה ביצים
לבצע בהתאם לכתוב לכל מרכיב יש סיבה