טוחניםבבלנדר מוט
50 גרם דובדבנים קפואים
100 מל קרם קוקוס
כף סוויטאנגו.
שמים בתבנית סיליקון מיוחדת לארטיקים
ממיסים
100 גרם שוקולד 85%
150 מל קרם קוקוס
תמצית אייריש
2 כפות סוויטאנגו
שמים מעל שכבת הדובדבנים ומקפיאים
טוחניםבבלנדר מוט
50 גרם דובדבנים קפואים
100 מל קרם קוקוס
כף סוויטאנגו.
שמים בתבנית סיליקון מיוחדת לארטיקים
ממיסים
100 גרם שוקולד 85%
150 מל קרם קוקוס
תמצית אייריש
2 כפות סוויטאנגו
שמים מעל שכבת הדובדבנים ומקפיאים
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
3 comments
שאלה :
להכנת ארטיק הדובדבן:
האם אפשר להחליף את קרם הקוקוס בשמנת מתוקה?
האם את קרם הקוקוס ניתן להחליף בשמנת מתוקה?
כן