חומרים
שלב ראשון
250 גרם גבינת מסקרפונה
150 מל קרם קוקוס
3 כפות סוויטנגו טחון
גרידת לימון
2 ביצים
שלב שני
50 גרם שוקולד 85%
100 מל קרם קוקוס
2 כפות סוויטאנגו טחון
אופן הכנה
שלב ראשון
מערבבים את כל החומרים ולשטח בתבנית אינגליש קייק
העיסה נוזלית
שלב שני
ממיסים במיקרו כדקה את השוקולד עם קרם הקוקוס מוציאים מערבבים ומוסיפים את הממתיק
שופכים על העיסה שבתבנית ומערבבים בצורת עטיפה ליצירת
דוגמת השיש
אופים כ40 דקות בחום 170 מעלות
היא תופחת אבל גם יורדת טיפונת אחרת
אבל טעימה אש
תהנו בתיאבון
previous post
9 comments
העוגה ללא אבקת אפיה?
נכון
אני הוספתי, רבע כפית אבקת אפיה, זו לא הבעיה אחרי 40 דקות העוגה נשארה די דלילה הכנסתי אותה למקפיא נראה מה יצא
אוקיי תודה
אפשר להחליף לגבינת שמנת?!
גבינת שמנת 30% לפחות
נשארה דלילה גם אחרי שעה בתנור .
למה ?
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
עוצמות שונות אני מניחה … תשאירי בתנור עוד על 150 מעלות
יש אפשרות לתחליף פרווה? תודה