חומרים
250 מל שמנת 38%
חבילת פודינג וניל סוויטאנגו
כף קקאו אורגני "תבור"
אופן הכנה
מקציפים את השמנת עם הפודינג
מוסיפים את הכף קקאו מערבבים היטב
מניחים בתבנית לארטיקים
אל תשכחו את המקלות
תהנו
חומרים
250 מל שמנת 38%
חבילת פודינג וניל סוויטאנגו
כף קקאו אורגני "תבור"
אופן הכנה
מקציפים את השמנת עם הפודינג
מוסיפים את הכף קקאו מערבבים היטב
מניחים בתבנית לארטיקים
אל תשכחו את המקלות
תהנו
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
8 comments
מבקשת להצטרף לרשימת דיוור
היי מאיה תגללי בבלוג חפשי את התמונה שלי מתחתיה יש מקום לרישום עם מייל
היי גולדי,
האתר שלך נפלא!
רציתי לשאול לגבי המגנום, אין לי אפשרות כרגע לקנות את הפודינג שאת מציעה כאן
האם יש פתרון אחר?
או שאפשר בלעדיו?
איך תצא שמנת 38 מוקצפת עם שוקולד מומס? יהיה אפשר לאכול את הגלידה הזו על מקל עמו ארטיק? או שזה לא מספיק יציב?
תודה!!
היי מיכל תמיסי שוקולד עם הקרם קוקוס ממתיק אפשרי תמצית טעם וזה יהיה מצוין
תודה על התשובה 🙂
אין לי קרם קוקוס, לכן שאלתי דווקא על שמנת מתוקה 38 אחוז
זה יעבוד אותו דבר?
תודה!!
יעבוד
למה לא מקציפים את השמנת?
לא צריך