שכבה ראשונה
1.5 כוסות קמח שקדים
5 כפות חמאת בוטנים b&d
3 כפות פודינג וניל סוויטאנגו
2 כפות שמן mct
שכבה שניה
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
200 מ"ל נוזל קוקוס ( ארוי די )
2 כפות פודינג סוויטאנגו
אופן הכנה
שכבה ראשונה
בקערה מערבבים את כל החומרים
משטחים בתבנית סיליקון בעזרת כף או ידיים רטובות מכניסים למקרר
שכבה שניה
שמים בקערה מתאימה למיקרו את כל החומרים
מכניסים למיקרו וממיסים כדקה ( לעיתים צריך יותר תעשו זאת בפולסים של 20 שניות כל פעם )
מערבבים היטב ומשטחים על השכבה הראשונה
חותכים לריבועים קטנים
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים שלוש
אוכלים ונהנים
6 comments
קודם כל, תודה על המתכונים והשיתוף.
רציתי לדעת האם יש תחליף לקמח שקדים? פחות מתחברת?
קמח קוקוס … או אגוזים טחונים
הי גולדי, השוקולד 85% מכיל סוכר? מותר לסכרתיים? אשמח אם תמליצי איזה שוקולד לרכוש תודה
כל מה שאני כותבת מומלץ לסוכרתיים ונבדק עלי ועל עוד רבים
ממליצה על לינדט אפשרי גם 90%
האם אפשר להחליף את הנןזל קוקוס במשהן אחר?
כן שמנת מתוקה באותו מינון