2 כוסות קמח שקדים
5 כפות פסיליום
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
כפית אבקת אפיה
כוס מים
כפית שומשום
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה , שמים למנוחה של 5 דקות יוצרים 2 כיכרות לחם קטנות ומניחים על נייר אפיה , מפזרים מעל שומשום אופים ב180 מעלות עד להשחמה כ15 דקות
9 comments
מה זה פסיליום והיכן קונים את זה?
סיבים … חנות טבע
תודה מראש:) באיזו טמפרטורה המים?
ברז
האם חובה להוסיף פסיליום?
כן
היי, מה הערכים התזונתיים של הלחם?
שלום ותודה על המתכונים 🙏🙏
אני לא משיגה פסיליום באף מקום. האם ניתן להחליף פסיליום בבנפיבר?
כן באותה כמות … ותחפשי בניצת הדובדבן או בחנות טבע