גאונות זה לגמרי כאן
2 כוסות אוניברסלים קמח שקדים
150 מל יוגורט עיזים או כבשים ( לא רגיל לא בתזונה)או שמנת חמוצה 27%
קורט מלח
מערבבים יוצרים עיגול ובמרכז יוצרים חור לבייגל
(לעצלנים ממש)
מפזרים מעל שומשום
יצאו 6 קטנים או 5 גדולים
נינגה – אייר פריי 200 מעלות 12 דקות
אפשרי בתנור 180 מעלות כ20 דקות
אם תכינו תייגו אותו בסטורי באינסטגרם
@hakolzahavgold
7 comments
היי גולדי
אפשר עם שמנת חמוצה במקום יוגורט?
לא ניסיתי לא בטוחה שיעבוד זהה
היי, תודה. נדבק לי בנינגה, היה צריך לשים נייר אפיה?
תמיד
לא צריך ביצה?
יוגורט יווני יכול להיות מתאים? מיש לא אוהב את הטעם של יוגורט עזים
עדיף שמנת חמוצה ( יוגורט יווני יחסית הרבה פחמימה)