גאונות זה לגמרי כאן
2 כוסות אוניברסלים קמח שקדים
150 מ"ל שמנת חמוצה
2כפות אבקת סוויטאנגו (טחון)
100 גרם שוקולד לינדט 85%- 90%
מערבבים יוצרים עיגול ובמרכז מניחים
קוביית שוקולד לינדט 85%
יצאו 6 קטנים או 5 גדולים
נינגה – אייר פריי 200 מעלות 12 דקות
אפשרי בתנור 180 מעלות כ20 דקות
אם תכינו תייגו אותו בסטורי באינסטגרם
@hakolzahavgold
4 comments
איזה אליפות! את מכדררת כדור ממולא ואז משטחת אותו קצת לפני הכניסה לנינגה? אני מתכוונת לנסות עוד היום
בדיוק … בהצלחה זה שוס
Omg!!!
גולדי מה זה הגאונות הזאת??
חחחח ממש