חומרים
בסיס
170 גרם קמח שקדים
כף שוקולית סוויטאנגו
80 גרם חמאה מומסת
גנאש שוקולד:
180 מל קרם קוקוס ארוי די
3 כפות שוקולית סוויטאנגו
320 גרם שוקולד 85% ומעלה
מערבבים את חומרי הבסיס משטחים
ומצמידים בתבנית אינגליש מכניסים למקפיא
ל10 דקות
את חומרי הגנאש מכניסים למיקרו כדקה
מוציאים מערבבים מכניסים שוב ל20 שניות
מוציאים מערבבים עד למרקם חלק ומשטחים
על הבסיס
מכניסים למקפיא לחצי שעה מוציאים חותכים לקוביות קטנות ואז מעבירים למקרר
תהנו זה טעים אש
previous post