מרכיבים
קילו בשר כתף 5 חתוך לקוביות
יחידה של כרישה חתוכה לטבעות
חבילת טינקרבל ( מיני פלפל) חתוך לחצאים
2 חבילות פטריות שמפניון טריים חתוכים לפרוסות
250 גרם דלעת חתוך לקוביות
חבילת כוסברה קצוצה דק
חצי כוס עגבניות מרוסקות "מוטי"
2 כפות פפריקה חריפה או תבלין עוף
כף כורכום
כפית צ'לי חריף
כפית מלח הימאליה ( תוסיפו לפי הטעם)
כמות ה מים שתכסה את הכל בתבנית
אופן הכנה
במחבת עם שמן זית "סוגרים" את הבשר
מניחים את הסוטאז על האש
שמים שמן זית
מוסיפים את הירקות אחד אחרי השני מוסיפים את התבלינים הרסק ומים
מערבבים היטב
מוסיפים את קוביות הבשר ה"סגור"
דואגים שכמות המים מכסה הכל
ומכניסים לתנור – טורבו
שעתיים על 180 מכסים עם מכסה או נייר אפיה
שעתיים על 150
קוביות צלי כתף 5 דל פחמימה קיטוגני
previous post