מרכיבים:
פרוסות דקות של סלמון מעושן
מלפפון חתוך לרצועות דקיקות (אפשר עם קולפן ירקות)
גבינת שמנת (רגילה או מתובלת לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מניחים את פרוסות הסלמון המעושן על משטח העבודה.
2. מעל הסלמון מניחים רצועות דקות של מלפפון.
3. מעל המלפפון מוסיפים כפית גבינת שמנת ומורחים בעדינות.
4. מגלגלים בעדינות לגלילה מהודקת.
5. חותכים את הגלילה לפרוסות בעובי של כ־2 ס"מ.
הצעה להגשה:
להגיש קר על צלחת הגשה יפה. ניתן לקשט בעירית קצוצה, שומשום שחור, או מעט גרידת לימון מעל כל גלילה
גלילות סלמון מעושן עם מלפפון וגבינת שמנת
previous post