לתחתית:
1 כוס (100 גרם) קמח שקדים
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות אבקת סוויטאנגו (או ממתיק אחר לפי הטעם)
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, ומשטחים בתבנית אינגליש פח מרופדת בנייר אפייה.
שכבת ביניים:
מפזרים מעל שכבת הבסיס בוטנים טבעיים קלויים במחבת (ללא שמן), לפי העין – כ-50 גרם.
שכבת חמאת בוטנים:
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
50 מ"ל קרם קוקוס (מהחלק השומני והסמיך של הקרם – לא הנוזל)
2 כפות אבקת סוויטאנגו
מחממים מעט את הרכיבים ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים על שכבת הבוטנים ומיישרים.
הקפאה:
להכניס למקפיא למשך 4 שעות לפחות. לאחר מכן לחתוך עם סכין חדה למלבנים קטנים (כ-25 יחידות).
ציפוי שוקולד (אופציונלי):
50 גרם שוקולד 90% מוצקי קקאו
1 כפית שמן קוקוס
ממיסים יחד וטובלים את החטיפים חצי ציפוי. מניחים על נייר אפייה להתקשות.
סה"כ פחמימות לכל המתכון: כ-40 גרם
(כל חטיף מכיל כ-1.6 גרם פחמימה נטו)
חטיף בוטנים מצופה דלפ קיטו
previous post