בסיס
להמיס במיקרו כ40 שניות
3/4 כוסות מוצרלה/צהובה מגורדות
1 כף גבינת שמנת ..
קורט מלח הימאליה
להעביר לקערה
להוסיף 1 כוס קמח שקדים ,1 ביצה חצי כפית
אבקת אפיה בהתחלה לערבב ואחכ ללוש לבצק ..אם עדיין דביק להוסיף עוד טיפונת קמח שקדים…
בידיים לחות לשטח בצורת פוקאצה ומעל לשים שמן זית, שום כתוש פרוסות פטריות פרוסות עגבניות מעל לפזר טימין
ותכלס השמיים הם הגבול
שימו כל מה שבא לכם והוא דל פחמימה
אופים 180 מעלות כ20 דקות עד להשחמה
בנינגה גריל תוכנית אפיה 180 מעלות למשך 10 דקות
8 comments
יצא מעולה!
הכנתי בתור בסיס לפיצה
גם אני מכינה ממנו פיצה …בצק נפלא
כמה זמן לשים בתנור וכמה מעלות?
180
15דקות בערך עד להשחמה
תודה. יצא טעים. חבל שאי אפשר לצרף תמונות
אפשר בקבוצת פייסבוק …
הכל זהב מתכונים ושיטת הדל פחמימה
היי זה יכול לעבוד גם בטאבון? אפשר לתת לילדים ללוש את הבצק ולהכין ממנו פיתות?
כן וכן ….
בצק ממש נוח