200 גרם קמח שקדים
100 גרם קוקוס
4 ביצים
25 טיפות סוכרלוז נוזלי
כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
150 מל חלב קוקוס
כפית תמצית וניל
אופן הכנה
מפרידים את הביצים,מקציפים את החלבונים עד לקצף יציב מוסיפים את הקוקוס, קמח שקדים 10 טיפות סוכרלוז חלמונים ואבקת אפיה מערבבים לעיסה אחידה מחלקים את העיסה ל2 קערות …
ממיסים את השוקולד עם חלב הקוקוס מוסיפים 2/3 מהעיסה לקערה אחת בתנועות עטיפה …
משטחים את העיסה הבהירה ומעליה את העיסה עם השוקולד…
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ20 דקות ..
לאחר שמתקרר שופכים מעל את 1/3 השוקולד המומס..
יאמי
previous post
19 comments
מה עם החלמונים
מצטרפים לשאר החומרים …אעדכן
הי, חלב קוקוס הכוונה לקרם קוקוס שמגיע בשימורים, שהוא שומני יותר או כזה שקונים בקרטון, שהוא ממש נוזלי?
אני מתכוונת לחלב קוקוס ארוי די בקרטון
מה עם שאר טיפות סוכרלוז. מתוך ה 25 רק 10 בבסיס.
אולי פיספסתי …השאר בעוגה עצמה
לאיזה גודל תבנית זה מתאים בבקשה?
לאיזה גודל תבנית זה מתאים?
אני עשיתי בתבנית ריבוע 30 על 30
עשיתי בדיוק לפי המתכון וממש לא יצא לי עיסה ,יצא לי בצק ואפילו את השוקולד לא יכולתי להוסיף לו …
במקרה כזה ניתן להוסיף חלב קוקוס או שמנת מתוקה 38%
אני מאוד שמחה לראות את פירוט המתכונים שלך פעם ראשונה. תודה.
המתכונים נראים לי נהדר. זו פעם ראשונה שאני רואה אותם. מתכוונת להכין. תודה רבה.4
הי במה אפשר להחליף את הקוקוס לא אוהבת את המרקם.
עם חלב קוקוס אין לי בעיה.
אגוזים
אגוזים טחונים
אגב מה עם חלב פרה, האם אפשר להשתמש במקום חלב הקוקוס ?
היי גולדי יקרה,
ראשית, תודה על הפורום המקסים ,
ושנית תודה על המתכון לעוגת השוקולד וניל ,שנראה מעולה!
רוצה להכין מחר, לכבוד שבת, אבל היום ראיתי בסופר שוקולד 85% , היה רשום עליו שהוא מכיל סוכר,
ולכן לא קניתי .
מבקשת לברר איתך מה בדיוק מומלץ לסוכרת,
ואיפה לקנות?
באיזה שוקולד 85% את משתמשת ?
תחפשי לינדט 85% … אני מסתכלת על כמות הפחמימה , למרות שיש סוכר הכמות יחסית מועטה וזה עובר בסדר בבדיקת סוכר אם אוכלים כמות סבירה …