תחתית:
לערבב בקערה
1.5 כוס אוניברסלית קמח שקדים
100 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
תמצית וניל
גרידת קליפות תפוז
לשטח בתבנית עגולה קוטר 26
מילוי:
לשפוך לקערה להוסיף 250 שמנת 38%,
50 גרם קוקוס טחון 50 גרם פרג טחון 50 גרם שברי אגוזי מלך ,15 טיפות סוכרלוז לערבב הכל ולשטח על התחתית.
לאפות הכל יחד כ170 מעלות למשך כ25 דקות עד להשחמה,לקרר.
ציפוי:
200 מל שמנת 38% טרה ו50 גרם שוקולד 85% (אני משתמשת בלובקה)להמיס במיקרו כ40 שניות לערבב ולשטח מעל..
לקרר במקרר כחצי שעה .
וואוווווו ❣
previous post