כף וחצי חמאת שקדים
ביצה,הימאליה(מלח)
לעררב טוב לשטח בקופסא עגולה 10 קוטר לשים במיקרו ל2 דקות להוציא ולצרוב על מחבת אש בינונית.
לחמניה ב2 דקות דל פחמימה
previous post
כף וחצי חמאת שקדים
ביצה,הימאליה(מלח)
לעררב טוב לשטח בקופסא עגולה 10 קוטר לשים במיקרו ל2 דקות להוציא ולצרוב על מחבת אש בינונית.
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
9 comments
בקשר להכנת הלחמניה:
2 שאלות לגולדי:
1) האם בעת הכנת הלחמניה לא מוסיפים גם אבקת- אפייה בשביל שתתפח בזמן האפייה ?
2) למי שאין מיקרו, האם יש אפשרות לאפות בתנור האפייה ,ואם כן באיזה טמפרטורה ?
לא הוספתי …
בתנור 170 מעלות
תודה גדולה לך גולדי, הכנתי את הלחמניה המהירה שמופיע בראש העמוד ,(אפיתי בתנור-האפייה כ-13 דקות),
להפתעתי,למרות מיעוט המצרכים והמרקם הדליל ,הלחמניה נאפתה התייצבה בתנור והזהיבה יפה ,זה נראה ממש כמו קסם.
מרחתי בלחמניה המוכנה ממרח אבוקדו ומעל קצת סלט ירוק וטבעות זיתים,
היה לי טעים, ואפילו לא עלתה לי רמת הסוכר לאחר שעתיים כשמדדתי.
תודה רבה גולדי לרעיון הלחמניה המעולה.
בברכת יישר כוח .
ויום נפלא ,ממני שרון.
בכיף שרון כיף לקרוא את המשוב שלך
הוספתי לתערובת הלחמניה כפית גרעיני -חמניות וכפית אגוזים קצוצים ,
יצאה ממש טעימה .
נפלא
הוסף אותי לרשימת תפוצה
שאלה לגולדי, האם אפשר להשתמש בחמאת בוטנים או חמאת אגוזי לוז כתחליף זול יותר?
כן רק לודא כמות פחמימה ושזה טבעי בלי תוספות סוכר