100 גרם גבינה צהובה שמנה מגורדת
4 כפות קמח שקדים להמיס במיקרו כ30 שניות להוסיף 3 כפות שומשום קורט צ'ילי חריף ,הימאליה(מלח) לשטח על נייר אפיה.
לאפות ב170 מעלות כ15 דקות לאחר האפיה לשבור.
קרקרים שומשום וצ'ילי חריף
previous post
100 גרם גבינה צהובה שמנה מגורדת
4 כפות קמח שקדים להמיס במיקרו כ30 שניות להוסיף 3 כפות שומשום קורט צ'ילי חריף ,הימאליה(מלח) לשטח על נייר אפיה.
לאפות ב170 מעלות כ15 דקות לאחר האפיה לשבור.
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
9 comments
הקרקרים נפלאים!!!! הכנתי כמות אחת עם מעט פפריקה פיקנטית ( לא אוכלת חריף) וכמות נוספת עם כמון
הוספתי 10 דקות אפייה והשארתי בתנור ליתר קריספיות….. לפני שעברתי לתזונה קטוגנית השתמשתי בפריכיות וקרירים והיום השלמתי את החסר!!!!!כל הכבוד ותודה רבה!
לקח נוסף שלמדתי תוך כדי הכנה הוא לחתוך את הבצק לקרקרים לפני האפיה וזה מאפשר להם להגיע לפריכות גבוהה יותר.
התחברתי לאתר.תבורכי.מצדיע לך!!!
תודה רבה 😊
וואו קרקרים מדהימים! הכנתי מלא סוגים של קרקרים (עם קמח) וזה מצריך אפייה מאוד ארוכה מעל שלוש שעות וגם הקרקרים לא ככ טעימים..
עכשיו אני עושה שינוי ועוברת לתזונה דלת פחמימות (לא קטוגנית כי אוכלת ירקות וקטניות)
והקרקרים שלך מילאו לי את החוסר העיקרי שזה נשנושים קריסייפים במהלך היוםם! תודה לך!!!
איזה כיף שאהבת , אגב אני מכורה הם טעממים ברמות קשות … תודה על הפידבק
הקרקרים ממש טעימים, רציתי לדעת איך לשמור עליהם אם אני רוצה לעשות כמות,
במקרר או בחוץ?
וכמה זמן
עדיף להקפיא מחולק לכמויות ..
ואם אתה אוהב קריספי כשאתה מוציא
תחמם בטוסטר אובן
שרון
היי גולדי ,המון תודה על הבלוג המועיל והנפלא !
יש לי שאלה אלייך :
למי שאין מיקרו ,איך אפשר להמיס את הגבינה הצהובה , אולי במחבת ,או שאפשר בתנור אפיה?
בתודה מראש,
שרון
היי תודה על המשוב
ניתן בסיר קטן על אש קטנה תוך כדי עירבוב