אור שלי קורא לזה גולדלך
בצק
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
200 גרם קמח שקדים
2 כפות סוויטאנגו טחון במטחנת קפה
להמיס במיקרו כדקה וחצי ולשטח בין 2 ניירות אפיה
מילוי
30 גרם שוקולד 85%
כף חמאת לוז
כף סוויטאנגו
להמיס במיקרו כ30 שניות
לשטח על הבצק
ובעזרת הנייר אפיה לגלגל לכרוכית
לחתוך בסכין חדה לפרוסות
לאפות בתנור בחום 160 מעלות כ10-15 דקות .
יצאה כרוכית אחת שחולקה ל10 עוגיות
מעדן
10 comments
כמה יחידות בערך שוות ל-15 גרם פחמימה?
תודה!!!!! הרוזעלך יצאו מהממים ופרוזה מהווה נחמה לצד הקפה כארוחת ביניים קטנה😍
כיף לשמוע 😊
אפשר להחליף את הסוכרלוז בסילאן?
אפשר להחליף את הסוכרלוז בסטיביה? כמה זה יוצא בשקיות סטיביה?
כמו כן, אפשר להחליף את המילוי במשהו עוד פחות פחמימתי? שוקולד 99 אחוז יעבוד?
לא ניסיתי עם סטיביה פשוט כמות יותר גדולה כי הוא הרבה פחות מתוק
להריוניות אפשר לשים במקום הסוויטאנגו אריתריטול?
אם את יודעת לומר כמה אשמח.. תודה רבה לך!
אפשרי לדעתי זהה ( אבל חייבת לומר אריתגטול פחות מוצלח בטעם)
הילה ,
לחולי סוכרת עליהם להימנע משימוש בסילאן ,
זו פחמימה שמקפיצה גבוה מאוד את הסוכר,לכן יש את תחליפי -הסוכר במתכון.
סילאן מחוץ לתזונה