100 גרם שוקולד 85%
125 מל חלב קוקוס
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל/אייריש קרים
2 כפות חמאת שקדים
3 ביצים
50 גרם שברי אגוזים
4 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה
להמיס את השוקולד עם החלב קוקוס במיקרו כ40 שניות,להעביר לקערה להוסיף את הביצים לערבב היטב ,להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לשטח בתבנית מלבנית 20×30 ומעל לפזר את שברי האגוזים
לאפות כ20 דקות בחום 170 מעלות
בראוניז דל פחמימה
previous post
14 comments
הבראוניז יצאו נהדרים , הוספתי קצת אגוזי מלך גם לתערובת אבל….מבלי ששמתי לב הם התעפשו במהירה
כמה תמצית וניל להוסיף ?
אייריש קרים הכוונה למשקה ליקר אייריש קרים ?
האם אין בו סוכר/ פחמימה
חלב קוקוס זה קרם קוקוס? לא מוצאת.
לא ….חלב קוקוס של ארוי די תכתבי בגוגל תמצאי …צבע ירוק
זה בפחית שימורים או קופסת קרטון? תודה
קרטון
היי גולדי אפשר במקום סוכרלוז סווטיאנגו ואם כן מה יחס ההמרה ? ומה יש על הבראוניז למעלה חוץ מהאגוזים?
3-4 כפות סוויטאנגו 😍
קוקוס / פיסטוקים
תפריט דל פחמימות…סוכר 160
מה אוכלים. אשמח לשמוע רעיונות.
שאלה לגולדי,
בחלק מהמתכונים את השתמשת בסוכרלוז נוזלי, ובמתכונים אחרים ב-סוויטאנגו,
מה ההבדל בין שני הממתיקים האלה,האם אפשר להשתמש לכול המתכונים רק בסוויטאנגו?
היי בעבר לא היה סוויטאנגו …היום משתמשת רק בו היחס הוא על כל 5 טיפות סוכרלוז כף סוויטאנגו
אפשר חלב רגיל?
לא