100 גרם שוקולד 85%
125 מל חלב קוקוס
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל/אייריש קרים
2 כפות חמאת שקדים
3 ביצים
50 גרם שברי אגוזים
4 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה
להמיס את השוקולד עם החלב קוקוס במיקרו כ40 שניות,להעביר לקערה להוסיף את הביצים לערבב היטב ,להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לשטח בתבנית מלבנית 20×30 ומעל לפזר את שברי האגוזים
לאפות כ20 דקות בחום 170 מעלות
בראוניז דל פחמימה
previous post
36 comments
הבראוניז יצאו נהדרים , הוספתי קצת אגוזי מלך גם לתערובת אבל….מבלי ששמתי לב הם התעפשו במהירה
כמה תמצית וניל להוסיף ?
אייריש קרים הכוונה למשקה ליקר אייריש קרים ?
האם אין בו סוכר/ פחמימה
חלב קוקוס זה קרם קוקוס? לא מוצאת.
לא ….חלב קוקוס של ארוי די תכתבי בגוגל תמצאי …צבע ירוק
זה בפחית שימורים או קופסת קרטון? תודה
קרטון
היי גולדי , תודה לך על האתר הנפלא .
אולי תוכלי בבקשה להסביר לי, מה ההבדל בין חלב -קוקוס שמוכרים בקופסא,
ל- חלב קוקוס בקרטון ?
בתודה מראש ,
רונית.
אין הבדל משמעותי תבדקי רק כמות פחמימה
יקירה,
שאלה בקשר לשוקולד L
איזה סוג כדאי לקנות שלא יקפיץ את הסוכר ?
לינדט 85-90%
היי גולדי אפשר במקום סוכרלוז סווטיאנגו ואם כן מה יחס ההמרה ? ומה יש על הבראוניז למעלה חוץ מהאגוזים?
3-4 כפות סוויטאנגו 😍
קוקוס / פיסטוקים
תפריט דל פחמימות…סוכר 160
מה אוכלים. אשמח לשמוע רעיונות.
שאלה לגולדי,
בחלק מהמתכונים את השתמשת בסוכרלוז נוזלי, ובמתכונים אחרים ב-סוויטאנגו,
מה ההבדל בין שני הממתיקים האלה,האם אפשר להשתמש לכול המתכונים רק בסוויטאנגו?
היי בעבר לא היה סוויטאנגו …היום משתמשת רק בו היחס הוא על כל 5 טיפות סוכרלוז כף סוויטאנגו
אפשר חלב רגיל?
לא
מה אפשר במקום חלב קוקוס?
שמנת מתוקה 38% טרה
ערב טוב, האם אפשר להחליף את הביצים מתכון טבעוני ?
תודה ויויאן
בדקתי במקרר יש שמנת-מתוקה 32% שומן
זה יהיה בסדר אם אשתמש בה למתכון הבראוניז ?
תחליף הביצים הטבעוני:
הטבעונים משתמשים כתחליף לביצים בחצי כוס שמן קנולה או שמן מזרעי-ענבים שהוא נטול טעם.)
הבעיה שהשמנים האלה לא מומלצים בתזונה דלת פחמימה
היי גולדי יקרה.
תודה על הבלוג, יש כאן יופי של מתכונים טעימים
יקירה, זה בסדר אם אשתמש לבראוניז ב- סוכרלוז -נוזלי ?
השאלה אם אין לו טעמי לוואי לאחר האפיה ?
אודה לתשובתך,
שירה.
זה בסדר גמור 5 טיפות = כף סוויטאנגו
היי,
הצילום של הבראוניז מדהים. ויש לי שאלה על הבראוניז המדהים שבצילום למעלה:
יקירה,לכמה מנות יספיקו המצרכים שבמתכון,
או האם זו מנה אחת אישית ?
היי,
.
יוצא מגש ריבוע … לחלק לקוביות קטנות
היי גולדי ,
בקשר לבראוניז :הכנתי בתבנית שהמלצת 30X 20 ,אך היא הייתה קצת גדולה למתכון ,עדיף תבנית קטנה יותר,כדי שיקבל יותר גובה.
הבראוניז יצא במרקם אוורירי וטוב והריח נפלא, אבל,,,
לא הצלחתי להתרגל למרירות של השוקולד -המריר המכיל 85% מוצקי קקאו, זו פעם ראשונה שאני משתמשת הו וקשה לי עם המרירות ,אולי
יש לך רעיון איך “לטשטש” את טעמו המריר ?
20 הטיפות של “סוכרלוז” שהוכנסו לתערובת השוקולד,למרות ההמתקה שהם הוסיפו לתערובת,
עדיין המרירות של השוקולד משתלטת על טעם הבראוניז.
גולדי יקרה, מה דעתך על כך שאני אמרח מעל הבראוניז שכבת מייפל טבעי ,או אולי קצפת משמנת מתוקה ?
האם זה יעזור לעדן את המרירות של הבראוניז במקרה זה ?
אודה לתשובתך .
ותודה לך גולדי על הבלוג המקסים !!! הכנתי עד כה הרבה מתכונים מדהימים מהבלוג שיצאו סוף הדרך.
תכיני קצפת משמנת מתוקה עם פודינג וניל סוויטאנגו …
להבא תשימי 30 טיפות .. טעם נרכש 🙏
היי גולדי ,
יקירה ,בקשר לבראוניז חזרתי לעדכן איך נפתרה הבעייה:
הקפאתי את הבראוניז אתמול בלילה בפריזר, והיום הוצאתי ריבוע אחד מהפריזר- להפשרה,
ולהפתעתי רמת המרירות ירדה פלאים בעת ההקפאה.
כנראה הבראוניז המריר הזה מקומו בהקפאה שמשפרת פלאים את טעמו .
כעת זה בסדר וטעים.( מניסיון לומדים.)
ושוב תודה יקירה על הבלוג הנפלא.
יישר כוח,ותמשיכי להקליד מטעמים מוצלחים לבלוג הנהדר.
המשך יום נפלא,
שירה נ.
שרון דניאל.
היי גולדי,
יש שאלה בבקשה :
בקשר להכנת הבראוניז ,האם במקום להמיס קוביות -שוקולד, אפשרי להשתמש בממרח שוקולד ?
אודה לתשובתך.
כן
תודה רבה.
גולדי, אני לא מצליחה בשום אופן לאהוב קינוחים עם סוויטנגו. בקפה אין לי בעיה איתו אבל בעוגות הוא משאיר לי טעם לוואי נורא עד כדי כך שאני מעדיפה לוותר. יש לך רעיון לממתיק אחר בשבילי?
תנסי סוכרלוז נוזלי פקק צהוב