חומרים
250 גרם מסקרפונה
250 גבינת שמנת 30% גד
250 מל שמנת 38% טרה
#חמשכפותסוויטאנגו
3 ביצים
תמצית וניל
גרידת לימון
אופן הכנה
מקציפים את החלבונים
מקציפים שמנת 38% מוסיפים לחלבונים בתנועות עטיפה
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ומשטחים בתבנית בקוטר 20
אופים כ50 דקות בחום 170 מעלות …
לקרר ולאחסן במקרר כשעתיים ..
בתגובה הראשונה פרטים לרכישה במחער מיוחד לחברי הקבוצה
עוגת גבינה אפויה דלת פחמימות
previous post
20 comments
העוגה יצאה לי דלילה מידי… להשאיר בתנור או להוציא??
תנמיכי ותשאירי עוד
מה בסוף?
לגולדי הנון תודה למתכונים הטעימים ,
– שאלה בקשר לגביניות : האם אין צורך להוסיף לתערובת גם קמח שקדים ?
בתודה מראש שרון.
לא
היי גולדי ,חזרתי לשתף:
הכנתי את עוגת הגבינה והיא יצאה מאוד טעימה,ולאחר צינון במקרר היא טעימה עוד יותר.
תודה לך על המתכון המוצלח.
בכיף
האם מותר לחולי סוכרת לאכול שמנת מתוקה כלומר להשתמש במתכון הזה וכמה מותר לאכול ביום?
כל המתכונים כאן מותרים צריך לספור פחמימות …
בשמנת מתוקה יש מעט פחמימה
באיזה תבנית זה מתאים?
אינגליש
ומה עם החלמון בעוגת גבינה מתי מוסיפים?
רשום מוסיפים את כל החומרים
היי גולדי יקרה המתכון נראה מעולה!
אני רציתי לדעת אם יש אפשרות לאיזה קישוט על העוגה – האם יש לך רעיון? שמנת חמוצה עם סוויטאנגו יכול לעבוד? פירות יער? אני רוצה לתת את העוגה למישהי מתנה אז חשוב לי שהיא תראה מרשימה
היי, כמה תמצית וניל וכמה גרידת לימון צריך??
כפית וכף
אפשר להשתמש בגבינת שמנת 5 אחוז?
זה יפגע בטעם?
5% עמוסה לקטוז ופחמימה
תפגע גם בטעם כי מלוחה וגם בכמות הפחמימה
נטע ש.
שימו לב :
זו עוגה נהדרת טעימה ודלת פחמימות מעולה לקינוח לחולי סוכרת.
אבל ,,,זהירות לבעלי – כולסטרול גבוה.(מוצרי החלב במתכון הם עתירי כולסטרול.)
זה ממש לא … כי הכל ענין של מינון את לא אוכלת עוגה שלמה אוכלת מדוד 2 כפות מעוגה ממש לא ישפיעו על הכולסטרול שלך