חומרים
250 גרם מסקרפונה
350 מל שמנת 38%
100 גרם שוקולד 85%
5 כפות סוויטאנגו טחון
כפית חמאת לוז
אופן הכנה:
השוקולד:
ממיסים שוקולד 85% עם 100 מ"ל שמנת 38%
ו2 כפות סוויטאנגו טחון מוסיפים את המסקרפונה בתנועות עטיפה.
הקצפת:
מקציפים את ה250 מ"ל שמנת 38% לאחר מכן מוסיפים 3 כפות סוויטאנגו טחון את המסקרפונה וכפית חמאת לוז.
הרכבת המנה:
מניחים בכוס את תערובת השוקולד ומעל את תערובת הקצפת..
מקררים כחצי שעה …ויש מילקי
previous post
3 comments
151 טיפות ממתיק? מניחה שזה טעות חח
זה ו……15 טיפות
הבנתי.. זה ו – 15, נראה כמו 151