250 גרם מסקרפונה
250 מל שמנת מתוקה 38%
100 מל שמנת חמוצה
4 כפות אוכמניות קפואות
2 כפות תות קפוא
50 מל שוקולד 85%
2 כפות חמאת בוטנים
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
אופן הכנה
להקציף את השמנת לקצף יציב להוסיף את הגבינה השמנת והממתיק לשים בכוסות חצי מהכמות
את החצי השני לחלק ל2 קערות
את האוכמניות לטחון בבלנדר מוט
בנפרד לטחון את התותים
להמיס את השוקולד עם 2 כפות חמאת בוטנים
להוסיף ל2 הקערות ולהרכיב את המנה
שמים בכוס תערובת גבינה לבנה
מעל תערובת גבינה לבנה עם אוכמניות
ואו תערובת גבינה לבנה עם תותים
ואו את השוקולד המומס ..