כוס קמח שקדים
ביצה
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סוויטאנגו טחון
כף שומשום
אופן הכנה:
לערבב הכל בקערה לשטח בין 2 ניירות אפיה ולקרוץ עיגולים לאפות בחום 170 מעלות כ10 דקות .. ניתן להכין מהן עוגיות סנדויץ ובאמצע להכין קרם בוטנים מילוי 1 –
כף חמאת בוטנים 2 כפות שמנת מתוקה 38% לערבב ולמרוח
מילוי 2-
להמיס 50 גרם שוקולד 85% עם 25 מל שמנת מתוקה לערבב ולמרוח
מילוי 3
לשים בפינג'אן 5 תותים קפואים 5 טיפות סוכרלוז נוזלי טיפת מי ורדים לבשל תוך עירבוב על אש קטנה למרוח על העוגיות
בהצלחה