5 כפות פסיליום
2 כוסות אוניברסליות קמח שקדים (200 גרם)
3 כפות שמן זית
כף טחינה גולמית
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח (אפשר יותר לפי הטעם)
כוס/כוס וחצי חד פעמית מים
מערבבים היטב ומניחים כ5 דקות מחלקים את הבצק ל8 יוצרים כדורים פחוסים ומניחים על נייר אפיה ,מעל מפזרים קצח/שומשום/גרעינים
אופים בחום 170 מעלות כ15 דקות עד להשחמה 😍
מעולות בהחלט
*ניתן ליצור לחם מאותם חומרים פשוט שמים בתבנית מוארכת…
11 comments
שלום לך,
אפשר לדעת מה זה פסליום.?? מה תפקידו? והאם אפשר בלעדיו או תחליף לו??
אי אפשר בלעדין…סיבים תזונתיים ממצקים את המאפה
סליחה על אי ההבנה – 200 גרם קמח שקדים או 400 גר (שתי כוסות)?
2 כוסות אוניברסליות= 200 גרם
חייבת לשאול, עשיתי כמה פעמים את הלחמניות האלו אבל הן יוצאות מאוד קטנות ולא תפוחות כמו שנראה בצילום. אני מפספסת משהו או שכך אמורות לצאת?
הכמות שקדים שאני משתמשת זה 2 כוסות
אמורות לתפוח …הן קטנות אבל תפוחות ..אולי תשימי יותר אבקת אפיה
שלום רב, אפשרי להחליף הסיבים בשיבולת שועל ?
לא
חחח לדעתי לא הסברת נכון את ענין כמות קמח השקדים, בכוס רגילה נורמלית יש 100 גרם קמח שקדים, ביותר גדולות כנראה שיש 200 גרם אבל זה נראה כאילו זה 200X2
כוס אוניברסלית