חומרים
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
100 גרם שוקולד 85%
25 גרם חמאה
3 כפות סוויטאנגו
כפית קוקוס טחון
אופן הכנה
מקציפים את השמנת המתוקה בתוספת הממתיק
ממיסים את השוקולד עם החמאה כדקה במיקרו
שמים חצי כוס מהקצפת בשקית זילוף משאירים בקערונת קטנה מהשוקולד המומס ואת השאר מוסיפים לקצפת מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ..
הכנת המנה
מזלפים את המוס השוקולדי מעל מזלפים מעט מהקצפת ומעל טיפונת שוקולד מומס
מפזרים קצת קוקוס טחון מעל
4 comments
האם אפשר להקפיא?
לא
גולדי כתבת בשורה הראשונה 250 גרם שוקולד שמנת מתוקה 38%
אני מניחה שהתכוונת פשוט ל לשמנת מתוקה 38% (צריך להוריד את השוקולד)
250 מל שמנת 38%
100 גרם שוקולד